lauantai 22. joulukuuta 2012

Julig dessert - Jouluinen jälkiruoka


Denna lätta och så goda desserten hoppas jag att ni vill prova till julen.

Varm krämig hjortronsbrödost

4 personer:
2 burkar med grädde
En halv brödost eller mer :)
Hjortron eller hjortronsylt

Värm grädden och låt bitarna av brödosten  mjukna i den varma grädden.
Servera med hjortron eller hjortronsylt.
----------------------------------------------------------------
Tätä kannattaa kokeilla näin jouluna ja valmistaminen on nopeaa.

Lämmin kermainen lakkaleipäjuusto

4 henkilölle:
2 prk kuohukermaa
Puolikas leipäjuusto tai enemmän :)
Lakkoja tai lakkahilloa

Lämmitä kerma kattilassa ja kuutioi leipäjuusto kerman joukkoon.
Anna leipäjuusto kuutioiden pehmetä kermassa ja tarjoile lakkojen tai lakkahillon kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)